Zöldség szárítmányok és ételízesítő

A szárítás a legősibb tartósítási eljárás. A szárítás során a friss zöldségben lévő nedvesség elpárologtatása után az íz és a tápanyagok megmaradnak, a vitaminok jelen vannak. A szárított termék kb. 20 perces langyos vízben történő áztatása után olyan lesz, mint a tisztított, aprított friss zöldség. Forró zsiradékba helyezés előtt a zöldséget vízben kell áztatni! Előnye, hogy nem kell tisztítani, kis helyen és hosszú ideig tárolható (1 év), nem romlik, hűtést nem igényel, mégis mindig „friss” zöldséget használhat a háziasszony.

AZ ÁLTALUNK AJÁNLOTT SZÁRÍTMÁNYOK SÓT, TARTÓSÍTÓSZERT NEM TARTALMAZNAK!

Róna Mg. Szövetkezet © 2017 | Minden jog fenntartva!

Honlapkészítés: weboriental